Home - Communicatieadvies - Arbeidsmarktcommunicatie - Events - Over Boodschapvast

Copyright © 2013 Boodschapvast Alle rechten voorbehouden.

Contact opnemen?

Boodschapvast, events & communicatieadvies

Jan van Ghestellaan 46

3054 CK  Rotterdam


T: 0031 6 250 444 71

E: info@boodschapvast.nl


        
Contactformulier


Naam

Bedrijf

E-mail

Telefoon

Profiel Boodschapvast, events & communicatieadvies

Boodschapvast adviseert, ondersteunt en begeleidt voor opdrachtgevers communicatietrajecten van A tot Z of organiseert (inhoudelijke) seminars en bedrijfsfeesten. Boodschapvast staat voor creativiteit, originaliteit en doelgericht communiceren. De boodschap maken wij helder, samenhangend en to the point, als uitgangspunt voor allerlei uitingen zoals persbericht, nieuwsbrieven, brochure, seminar, website of Social Media. Boodschapvast helpt u een heldere boodschap te formuleren of met een heldere boodschap een evenement te organiseren, die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Een goed doordachte boodschap leidt ten slotte tot een sterke uitstraling. Boodschapvast helpt uw organisatie bij het vinden en verankeren van deze sterke uitstraling.Margriet Tutuhatunewa – Jansen

Margriet Tutuhatunewa – Jansen (1973) werkt sinds 1998 in de communicatie. Haar loopbaan begon in 1998 bij P&O Nedlloyd, waar zij de gehele communicatie voor het Year 2000 project voor haar rekening nam. Hiervoor reisde zij de hele wereld over en werkte ze gedeeltelijk in Londen. In 2001 stapte zij over naar Nassau verzekeringen (nu HDI-Gerling) waar zij tot 2013 werkte als PR- en Communicatieadviseur. In deze allround functie groeide zij uit tot een doorgewinterde communicatieadviseur die zich alle aspecten van het communicatievak eigen maakte en een stevige sparringpartner voor management en directie was. Daarnaast ligt haar passie in het organiseren van (bedrijfs)feesten en inhoudelijke seminars met vooraanstaande sprekers.

In maart 2013 startte Margriet als zelfstandig communicatieadviseur onder de naam Boodschapvast. Boodschapvast werkt recent voor Markel International, Lengkeek Laarman & de Hosson, Innovative Tax , Federatie van Assurantieclubs, BNP Parbibas Cardif en De Vruchtenburg.
Margriet Tutuhatunewa – Jansen